voor zingeving,  spiritualiteit en ontmoeting, omdat leven meer is …

HEUVELLAND VAN DE ANSICHTKAARTEN

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen.

We verzamelen bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt u dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We gaan dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel. Alle wandelingen zijn op de laatste vrijdagmiddag van de maand en beginnen om 13:30 uur. De lengte varieert tussen de 6 en 10 km,  afhankelijk van de zwaarte van het parcours, en duren 2 à 2,5 uur.

De wandelingen worden voorbereid en begeleid door Ruud Schuilenburg, Huub Bergsma en Gerard Mol. Afhankelijk van de route drinken we onderweg of achteraf samen iets om nog even bij te praten en uit te blazen.
Het mooie Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

Deze zomerse vrijdagmiddag wandelen we over het plateau van Margraten. Onderweg hebben we een geweldig uitzicht over het befaamde heuvelland van de ansichtkaarten. We verkennen de omgeving en worden onderweg naast de weidse uitzichten, getrakteerd op de voor dit gebied kenmerkende holle wegen en vakwerkhuisjes waaronder die in Ingber.  
Dit is het Limburg zoals je het uit de folders kent!. Doordat we over het plateau wandelen is de route van ongeveer 8 km vrijwel vlak. 

Wij doen er alles aan om een goed begaanbare route uit te stippelen en geven ook aan als er in een wandeling klim- en daalwerk voorkomt. Het is aan u om, voor uw eigen veiligheid, vooral te zorgen voor goed wandelschoeisel en eventueel wandelstokken!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

vrijdagmiddag 26 juli 2024

VERTREKTIJD

13:30 uur

STARTPUNT

Burgemeester Ronckersplein 11, Margraten

BEGELEIDING

Wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 7,00 inclusief koffie onderweg

AANMELDEN

liefst vóór 19 juli 2024

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Als u dat nu meteen doet kunt u het niet meer vergeten!

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.
<= vorige activiteit                                   volgende activiteit =>
E-mailen
Bellen