voor zingeving,  spiritualiteit en ontmoeting, omdat leven meer is …

PICKNICKWANDELING

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen.

We verzamelen bij het startpunt van de wandeling. Indien u graag met iemand wilt meerijden naar het startpunt dan kunt u dat bij uw aanmelding onder de opmerkingen aangeven. We gaan dan proberen iets voor u te regelen, en in het algemeen lukt dat ook wel. Alle wandelingen zijn op de laatste vrijdagmiddag van de maand en beginnen om 13:30 uur. De lengte varieert tussen de 6 en 10 km, afhankelijk van de zwaarte van het parcours, en duren 2 à 2,5 uur.

De wandelingen worden voorbereid en begeleid door Ruud Schuilenburg, Huub Bergsma en Gerard Mol. Afhankelijk van de route drinken we onderweg of achteraf samen iets om nog even bij te praten en uit te blazen.

Het mooie Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet goed voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

Voor onze jaarlijks terugkerende picknickwandeling starten we deze keer bij Kasteel Nieuw Ehrenstein om vervolgens een bezoekje te brengen aan Kasteel Strijthagen met zijn prachtige vijvers maar vooral bekend als Artland met zijn beeldentuin van internationale kunstenaars. Vervolgens wandelen we richting picknick die plaats vindt op de lichte helling van de Cranenweyer met uitzicht op het stuwmeer. De ervaringen van de afgelopen jaren staan garant voor een mooie en smakelijke afsluiting van deze wandeling die ongeveer 6 km telt.

We willen dit jaar, bij wijze van experiment, ook mensen die niet goed kunnen wandelen uitnodigen voor de picknick. U kunt dat op het onderstaand formulier aangeven.

Wij doen er alles aan om een goed begaanbare route uit te stippelen en geven ook aan als er in een wandeling klim- en daalwerk voorkomt. Het is aan u om, voor uw eigen veiligheid, vooral te zorgen voor goed wandelschoeisel en eventueel wandelstokken!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 28 juni 2024

VERTREKTIJD

13:30 uur

STARTPUNT

Parkeerplaats  Nieuw-Erensteinerweg 5, 6468 PD Kerkrade

BEGELEIDING

Wandelcommissie

CONTACTPERSOON

Ruud Schuilenburg

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 8,00 incusief picknick

AANMELDEN

Liefst vóór 23 juni 2024

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Als u dat nu meteen doet kunt u het niet meer vergeten!

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.
<= vorige activiteit                                                                    volgende activiteit =>


E-mailen
Bellen