voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

DE DRIE RINGEN 40 JAAR!

Op 15 juni 2022 was het 40 jaar geleden dat de oprichtingsacte passeerde van de  rechtsvoorganger van stichting De drie ringen. Als dat geen reden voor een feestje is!

Dat feestje gaan we dan ook vieren. In verband met de onzekerheden rond corona was het niet mogelijk om dat voor te bereiden voor de daadwerkelijke datum, maar dat halen we in als we 40 jaar en 11 maanden bestaan. Een limburgs jubileum dus.

We zijn ontzettend blij dat Kees Posthumus met ons mee wil komen vieren. En méér dan dat! Hij heeft speciaal voor ons jubileum een voorstelling geschreven gebaseerd op de oude parabel van de drie ringen uit het verhaal van Nathan der Weise, die de oorsprong vormt van onze naam en die als inspiratie dient voor ons werk. 

Dat wilt u toch zeker niet missen?

Kees Posthumus is verhalenverteller en hij 'vertelt vroom en vrolijk, oude verhalen opnieuw in kroegen en kerken'

Hij brengt zijn collega Henk van Glabbeek mee, die heel veel oude oosterse instrumenten bespeelt en de vertelling muzikaal zal begeleiden.

Na afloop van de voorstelling is er een feestelijke nazit waarbij er gelegenheid is om onszelf en elkaar te feliciteren met het jubileum en samen de toekomst in te kijken. Alles bij een hapje en een drankje. 

We kunnen haast niet wachten en verheugen ons erop dat u met ons mee komt vieren!

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

zaterdagmiddag 20 mei 2023

TIJD

14:00 - 17:00 uur

PLAATS

Protestantse Kerk de Ark, Op de Heugden 23, Landgraaf

VOORSTELLING

Kees Posthumus en Henk van Glabbeek

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE

Vrije Gave voor het werk van De drie ringen 

AANMELDEN

Liefst vóór 10 mei 2023 

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wacht u niet te lang, want vol is vol. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.


E-mailen
Bellen